Rankin i una inèdita de Terenci Moix

[pureHTML] [p]L'escocès Ian Rankin es va fer amb el V Premi Pepe Carvalho. En un dels moments fonamentals de la setmana negra, l'autor del solitari i pre jubilat inspector Rebus ha començat una nova sèrie, protagonitzada per Malcom Fox. Rankin estava content per rebre el Pepe Carvalho, i ha dit que Barcelona i Ediburg són molt similars.[/p][p][/p][p]Besaré tu cadáver
Aquest és el títol d'una novel·la policíaca de Terenci Moix rescatada per la seva germana, Ana Maria Moix, i presentada durant aquesta setmana. L'altra desconeguda de Terenci es diu Han matado a una rubia. Les dues han estat editades per Planeta, estan incloses en un mateix volum i estan prologades per Pere Gimferrer.[/p][p]Moix va escriure aquestes novel·les quan tenia 20 anys i encara es deia Ramon. Es van publicar per a quiosc amb un pseudònim, Ray Sorel, en homenatge al protagonista de El Rojo i negro, el clàssic d'Stendhal. Interessant descobriment!.[/p] [/pureHTML]

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s