Dan Brown ja està venut

[pureHTML] [p]Joc de paraules o simple realitat inapel·lable… L'últim i cinquè llibre de Dan Brown, El símbolo perdido/El símbol perdut (Planeta/Empúries), es farà present a les llibreries el 29 d'octubre, però en aquest moment ja és una realitat dins del món virtual d'Internet. M'he fet seguidora de la web www.elsimboloperdido.com al Facebook i a Twitter. Però no m'he entretingut en jugar a descobrir l'enigma diari que l'editorial ha posat a l'abast de tothom durant els 50 dies, 16 hores, 57 minuts i 45 segons (en el moment d'escriure aquest post) que resten pel dia d'autos. Llegir té una avantatja, que al final descobreixes les solucions de tots els misteris. Així que no em posaré a pensar què vol dir 'GM de los CT. Quemado por dinero'. Però tot aquell que ho vulgui, ja sap. No sempre ens podem posar en la pell de Robert Langon i sortir triomfants!. [/p][p]Imatge de la pàgina oficial de Dan Brown[/p][p]La sortida de l'última creació de Dan Brown ha creat una gran expectació. Editorial Planeta s'ha fet amb els drets mundials en castellà de la novel·la i ha preparat tot allò que sap fer pels grans moments. Ens apunten que a “Espanya el 15 de setembre (dia en què publica la versió anglesa Random House) s'inaugura la campanya preventiva a totes les llibreries del país i a través de les seves webs”. A més, avisa que si El Còdi Da Vinci  va iniciar un debat mundial i controvertit sobre temes importants de la religió, provocant que el Vaticà condemnés la novel·la, ara s'obrirà una nova polèmica. De moment, sembla que la novetat ja ha arribat al top ten d'Amazon, només amb la reserva d'exemplars. A EEUU, la tirada inicial serà de cinc milions d'exemplars… I “hasta aqui puedo leer”, com deia Mayra Gómez Kemp. De moment, l'autor només ha avançat que “escriure The lost symbol ha estat un estrany i meravellós viatge”. Ha dit que ha estat investigant durant dotze hores diàries durant cinc anys la història de la humanitat.  Això “ha estat un desafiament estimulant. La vida de Robert Lagndon es mou molt més ràpida que la meva”- ha dit. La història de la humanitat?, pregunto i no espero resposta.[/p][p]Per Internet ja s'està parlant molt i apassionadament sobre aquest nou best-seller. Jo em quedo amb la pàgina oficial de Dan Brown.[/p][p]Imatge de la pàgina oficial de Dan Brown [/p][p] [/p] [/pureHTML]

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s