Les altres batalles de Larsson

[pureHTML]

La segona pel·lícula de la saga està a punt i l'estrena als cinemes és imminent (23 d'octubre). Aquesta és una realitat. La història de La noia que somiava amb un llumí i un bidó de gasolina, segona de la trilogia Millenium, és ficció. Suècia és un país europeu i té 9 milions d'habitants, és una realitat. Gairebé el 50 per cent dels suecs ha llegit les novel·les de Stieg Larsson, també és una realitat. [/p]

Com passa normalment amb les novel·les que es converteixen en best-sellers, la qualitat literària de Larsson ha estat discutida, però les xifres no necessiten interpretacions. Han passat cinc anys des de la mort del periodista, quan treballava a la redacció de la revista Expo, especialitzada en temes de racisme i immigració i ara se sap que la quarta part de la saga protagonitzada per Lisbeth Salander i Michael Blomkvisch conté més de dues-centes pàgines i està a l'ordinador de Larsson.[/p]

Interessant descobriment: llegeixo a l'edició del diumenge 18 d'octubre d'El País, que la quarta part de Millenium dóna a conèixer la germana bessona de Salander, Camilla. Per cert, el periodista i escriptor fumava tres paquets diaris de tabac, dormia unes dues hores i no parava de treballar, a la revista o escrivint durant hores a casa seva…[/p]

Sobre la baralla de la dona amb el pare i el germà de Larsson és fàcil especular. Aquesta relació plena d'ambicions i avarícia  sembla la cinquena entrega no entregada de la saga, però sense Salander i molt més avorrida. «Stieg estaria molt dolgut amb aquesta bogeria», han dit alguns dels amics de l'escriptor…[/p] [/pureHTML]

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s