Si podem canviar la ment, podem canviar el món

[pureHTML]

[p]imatge[/p]

[p]Diu Eduard Punset al seu llibre El viatge al poder de la ment que l'ésser humà no sap molt bé on és des que Copèrnic va descobrir que la Terra no era el centre de l'Univers sinó que es movia al voltant del sol. El científic renaixentista va fer aquest descobriment l'any 1543, però moltes persones no s'han acostumat a no tenir un lloc fixe on viure, pujats en un núvol que viatja per l'espai a 250 quilòmetres per segon.[/p][p]Amb El viatge al poder la ment, Punset conclou la seva trilogia sobre la felicitat, l'amor i el poder, que es va iniciar amb El viatge a la felicitat i El viatge a l'amor. El polític, advocat i divulgador científic pensa que aquestes són les claus que mouen el món. Especialment la ment i la seva habilitat d'aprendre i desaprendre. Punset està convençut que s'ha de renunciar als dogmatismes que ens impedeixen avançar i que ens hem de refiar de la intuïció.[/p][p]Punset, que va ser un ministre i un conseller molt atípic, pensa que hi ha moltes persones que no són intel·ligents perquè són inflexibles. Atenent l'èxit dels seus llibres, del seu programa de televisió (Redes, TVE) i de qualsevol aparició pública que fa, hi ha molta gent que pensa igual o, potser, espera arribar a la mateixa conclusió.[/p][p]Eduard Punset ha rebut el premi Gaudí Bresol de ciència, per la seva brillant trajectòria com a divulgador científic. Reus ha convertit aquests premis en el seu acte social per excel·lència i aquest any ha aconseguit un alt nivell amb els seus guardonats (Santi Santamaria, Antoni Brufau, Ainhoa Arteta, Jaime Arias, Mikimoto…) Durant l'acte d'entrega, Punset va dir que “la humanitat assisteix a la revolució més gran de la història del coneixement” i va destacar els descobriments sobre la plasticitat del cervell i la possibilitat de canviar-lo a partir de la pròpia experiència personal. “Si podem canviar la ment, podem canviar el món” -va dir.[/p] [/pureHTML]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s